За Нас

Кои сме ние и какво правим

За Фондацията

Фондация „Център за социални и икономически инициативи“ е неправителствена, нерелигиозна, неполитическа и несиндикална организация с нестопанска цел

Нашата мисията е да създаваме и подкрепяме каузи насочени към здравословен и природосъобразен начин на живот, да участваме в мероприятия подпомагащи развитието и укрепване на устойчива еко-среда. Работим за популяризиране на личностното развитие и прогрес чрез предоставяне на достъп до информация на различни тематики свързани със здравето и природата.

Вниманието ни е насочено към мероприятия, водещи до развитие на гражданското общество, утвърждаването на науката, техниката и технологиите, социалната интеграция и личностната реализация, както и защитата на околната среда.

Вярваме, че е важно популяризирането в обществото на икономически и социални идеи, програми, проекти и примери на добра практика в други страни. Стимулиране на обмена на идеи между специалисти в областта на икономиката, социалната дейност, здравеопазването, превенцията, изграждането на устойчива природна среда са съществена стъпка за реализиране на нашата мисия.

Какво казват хората

Работата във фондацията ми дава възможност да участвам в различни инициативи и да помагам за разпространението на информация засягаща по-здравословният живот. В днешно време голяма част от обществото ни не знае как да се храни здравословно. За мен здравословният начин на живот е на първо място. Ще се постарая да помогна на още много хора и да дам своя принос към Българското общество. Нека живеем целесъобразно, здравословно, в унисон с природата която ни заобикаля.

Красимира Владимирова
Доброволец - Диетолог

Занимавам се с опазване на околната среда още след завършване на висшето си образование в Лесотехническия Университет. Смятам че каузата по опазването на Българските гори трябва да бъде приоритет не само за мен но и за всички Българи. Интересувам се както от редките и защитени видове растения които обитават нашите гори така и от инициативите по засаждане на нови гори. България има уникално красива природа, нека я защитим заедно. Включете се в нашите инициативи и дайте своя принос. Всяка помощ е от полза!

Иван Димитров
Доброволец - Лесовъд

Занимавам се с психология на човека от 8 години. Завършила съм Софиийският Университет в София със специалност Психология. За мен възможността да помагам на хората да се чустват добре и да бъдат щастливи е не само професия, но и призвание. Всеки човек се стреми към щастието по един или друг начин. В Healthy Living ще споделям различни статии на тематиката щастлив живот. Надявам се че моите съвети ще помогнат на Българите които посещават нашият сайт да бъдат по-щастливи, усмихнати и жизнерадостни.

Христина Милева
Доброволец - Психолог

За мен еко туризмът е начин на живот. От дете използвам всяка възможност да прекарам повече време в планината, сред красивата природа. Познавам добре почти всяка еко пътека в Стара Планина. Имам богат опит като водач на групи. За мен работата е удоволствие и се стремя да помагам в изграждането и укрепването на нови и съществуващи еко пътеки в България. Ще споделям информация за маршрути които са приятни за разходки. Нека заедно помогнем на още повече Българи да опознаят природата и да живеят по-здравословно.

Румен Дюлгеров
Доброволец - Водач

Нашите Партньори